AUTOR
  • IVICA POPOVIĆ
POGLED NA MJESTA IZ KOJIH NAS TRENUTNO PRATITE

Pjesma Bjelovirska
UMRLI
Nema zapisa.
Blog
ponedjeljak, ožujak 7, 2011
  

     Nakon dojave anonimnog bjelovirca da naš Ivca Veraja-Pevo nije smio biti sa svojim neobičnim vozilom u maškarskoj povorci u Metkoviću, morao sam nešto napravit za našeg mladog inovatora. Evo prilike da svi vdite to neobično vozilo izrađeno rukama ovog mladog i vrijednog čovjeka u Bijelom Viru.

     Sve što vidite na ovom vozilu pronađeno je na otpadu rabljenih vozila ali trebalo je malo mašte,znanja i puno dobre volje da se napravi ovako nešto.Tako se tu može pronaći motor Polo 1.4, mijenjač Renault 5, diferencijal prednji i stražnji BMW 3 itd...  Vozilo ima pogon na sva četiri kotača pa mu vožnja po snijegu u našim Dobranjama ne predstavlja problem kao i vožnja po zahtijevnim terenima.Od dodatne opreme vozilo ima kuku za prikolicu s prijeda i straga, tu je i klima  najnovije generacije kako Ivica kaže "Kako vanka - tako unutra"  koja radi bez greške.Ima toga još puno za kazat ali tek kada se ovo vozilo proba vidi se kakve su mu sve mogućnosti,zato morate doć u Bijeli Vir da ovo vidite.

     Oni koji su zabranili ovom čovjeku da prisustvuje maškarskoj povorci za velike maškare u Metkoviću pored Bijelog Vira napravili su veliku pogrešku što nisu dopustili promociju bjelovirskih maškara u posebnom i jedinstvenom vozilu na svijetu.Ja se ovom prilikom zahvaljujem našem Ivici koji je pokazao svoj talent prema automobilima i prava je šteta što ljudi i institucije u našoj državi ne prepoznavaju ovakve talente kao što je naš Ivica Veraja - Peva kojeg ovim putem pozdravljam.

 Bjelovirsko čudo na četiri kotača u Sankovićima.

 Motor Polo 1.4

 Prednji dio vozila.

 Ivica Veraja-Pevo za upravljačem i Jozo Bokan-Koka kao suvozač u Sankovićima. 

 Šlag na kraju i pitanje "mogu li dobit đir do Danguba kada se put napravi"  ?

bijelivirmojerodnoselo @ 17:31 |Komentiraj | Komentari: 19 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.